Hyvä tietää

Caddiemasterilta tai kalenterista on hyvä varmistaa kenttien aukiolo etukäteen (punaisella Old Course, keltaisella New Course, sinisellä olevat eivät varaa kenttää).

Jokaisen pelaajan tulee ilmoittautua henkilökohtaisesti caddiemasterille. Mikäli pelaaja on kutsuttu jäsenen vieraaksi, tulee isännän olla mukana ilmoittautuessa.

Range ja lähipelialue on käytettävissä jäsenille sekä päiväpelioikeuden lunastaneille.

Sarfvik Golfissa kunnioitamme lajin traditioita ja noudatamme perinteistä pukeutumiskäytäntöä, jonka mukaan golfvaatetukseen eivät kuulu muihin urheilulajeihin suunnitellut verryttelyasut, urheilushortsit, legginsit, eikä uima-asut. Myöskään farkut, reisitaskuhousut, t-paidat tai miehillä hihattomat paidat eivät kuulu asialliseen golfvaatetukseen. Odotamme asianmukaista pukeutumista kaikilta kentillä ja range -alueella liikkuvilta.

Huomioithan, että elo-syyskuun viikonloppuina klo 9.-13.00 kentät on varattu ainoastaan jäsenille ja pelilippujen pääkäyttäjille sekä heidän vierailleen (max. kolme vierasta).

Paikallissäännöt

Paikallissäännöt
Sääntö-ja tasoitustoimikunta päivittänyt 9.8.2021
1 Kentän ulkorajat
Kentän ulkoraja on valkoisten paalujen tai kentän raja-aidan pylväiden kentän puoleisten reunojen välinen maan tasolla kulkeva suora linja. Old Coursen (OC) väylää 18 pelattaessa vasemmalla on sisäinen ulkoraja; Valkoiset paalut ovat ulkorajan merkkejä vain väylää 18 pelattaessa; muita väyliä pelattaessa paalut ovat kiinteitä haittoja. Viheriön takana kenttä...

Lue lisää

Pelaamisen poikkeussäännöt (päivitetty 27.7.2021)

Tiedote 27.7.2021
Aluehallintoviraston 22.7.2021 tekemän päätöksen mukaisesti sisätiloissa tulee noudattaa yli 2 metrin turvaväliä. Tämä päätös koskee siis Sarfvikissa koko klubitaloa sekä mailavarastoa.

Lisäksi vaadimme kasvomaskin käyttöä sisätiloissa.

Golfsarfvik Oy, hallitus
Vastuullisen pelaamisen ohjeet!

Ethän asioi Sarfvikissa, mikäli sinut on asetettu karanteeniin tai sinulla on flunssan tai koronaviruksen oireita!
Pidä...

Lue lisää

Toimitusjohtajan marraskuun terveiset

Ennätyskausi on jatkunut myös syyspelien suhteen, lokakuussa pelattiin noin kolme kertaa enemmän kierroksia kuin viime vuonna samaan aikaan. Lokakuun loppuun mennessä kierroksia on kertynyt yli 38 000 eli reilu 13 000 enemmän kuin viime vuonna. Tämä tarkoittaa huimaa 52% korotusta viime kauteen. Kuten kuvasta näkyy (Liite1) omat jäsenet ovat pelanneet 75 % enemmän kierroksia kuin viime vuonna. Jäsenten tuomia vieraita on myös ollut reilusti enemmän eli vaikutus kassaan on ollut...

Lue lisää