Hyvä tietää

Caddiemasterilta tai kalenterista on hyvä varmistaa kenttien aukiolo etukäteen (punaisella Old Course, keltaisella New Course, sinisellä olevat eivät varaa kenttää).

Jokaisen pelaajan tulee ilmoittautua henkilökohtaisesti caddiemasterille. Mikäli pelaaja on kutsuttu jäsenen vieraaksi, tulee isännän olla mukana ilmoittautuessa.

Range ja lähipelialue on käytettävissä jäsenille sekä päiväpelioikeuden lunastaneille.

Sarfvik Golfissa kunnioitamme lajin traditioita ja noudatamme perinteistä pukeutumiskäytäntöä, jonka mukaan golfvaatetukseen eivät kuulu muihin urheilulajeihin suunnitellut verryttelyasut, urheilushortsit, legginsit, eikä uima-asut. Myöskään farkut, reisitaskuhousut, t-paidat tai miehillä hihattomat paidat eivät kuulu asialliseen golfvaatetukseen. Odotamme asianmukaista pukeutumista kaikilta kentillä ja range -alueella liikkuvilta.

Huomioithan, että elo-syyskuun viikonloppuina klo 9.-13.00 kentät on varattu ainoastaan jäsenille ja pelilippujen pääkäyttäjille sekä heidän vierailleen (max. kolme vierasta).

Paikallissäännöt 1.6. alkaen

Siirtosääntö on poistettu käytöstä.

Lue paikallissäännöt tästä.Lue lisää

Pelaamisen poikkeussäännöt (päivitetty 9.4.2021)

Tiedote 9.4.2021
Aluehallintoviraston 9.4.2021 tekemän päätöksen mukaisesti sisätiloissa tulee noudattaa yli 2 metrin turvaväliä. Tämä päätös koskee siis Sarfvikissa koko klubitaloa sekä mailavarastoa. Samaisen päätöksen mukaisesti suihku- ja saunatilat pidetään suljettuna 28.4. asti.

Lisäksi vaadimme kasvomaskin käyttöä sisätiloissa.

Golfsarfvik Oy, hallitus
Noudatamme toistaiseksi seuraavia ohjeita:

Ravintola on suljettu, aukeaa...

Lue lisää

Toimitusjohtajan marraskuun terveiset

Ennätyskausi on jatkunut myös syyspelien suhteen, lokakuussa pelattiin noin kolme kertaa enemmän kierroksia kuin viime vuonna samaan aikaan. Lokakuun loppuun mennessä kierroksia on kertynyt yli 38 000 eli reilu 13 000 enemmän kuin viime vuonna. Tämä tarkoittaa huimaa 52% korotusta viime kauteen. Kuten kuvasta näkyy (Liite1) omat jäsenet ovat pelanneet 75 % enemmän kierroksia kuin viime vuonna. Jäsenten tuomia vieraita on myös ollut reilusti enemmän eli vaikutus kassaan on ollut...

Lue lisää