Hyvä tietää

Caddiemasterilta tai kalenterista on hyvä varmistaa kenttien aukiolo etukäteen (punaisella Old Course, keltaisella New Course, sinisellä olevat eivät varaa kenttää).

Jokaisen pelaajan tulee ilmoittautua henkilökohtaisesti caddiemasterille. Mikäli pelaaja on kutsuttu jäsenen vieraaksi, tulee isännän olla mukana ilmoittautuessa.

Range ja lähipelialue on käytettävissä henkilökohtaisen pelioikeuden haltijoille sekä päiväpelioikeuden lunastaneille.

Sarfvik Golfissa kunnioitamme lajin traditioita ja noudatamme perinteistä pukeutumiskäytäntöä, jonka mukaan golfvaatetukseen eivät kuulu muihin urheilulajeihin suunnitellut verryttelyasut, urheilushortsit, legginsit, eikä uima-asut. Myöskään farkut, reisitaskuhousut, t-paidat tai miehillä hihattomat paidat eivät kuulu asialliseen golfvaatetukseen. Odotamme asianmukaista pukeutumista kaikilta kentillä ja range -alueella liikkuvilta.

Huomioithan, että elo-syyskuun viikonloppuina klo 9.-13.00 kentät on varattu ainoastaan jäsenille ja pelilippujen pääkäyttäjille sekä heidän vierailleen (max. kolme vierasta).

Uutiskirje 26.7.2022 – taukotuvat suljetaan heinäkuun lopulla

Uutiskirje lähtetään jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen, tarkistathan myös roskapostin. Lue viimeisin uutiskirje tästäLue lisää

Toimitusjohtajan terveiset toukokuu

Hyvät sarfvikilaiset,

Kylmä kevät viivästytti kenttien avaamista; Old Course avattiin pelioikeuden haltijoille 22.4. ja New Course 29.4. Nurmipinnat sekä kentällä että rangella odottavat yhä lämpimämpiä ilmoja ja kasvun käynnistymistä. Rangella harjoittelua jatketaan vielä toistaiseksi matoilta, mutta parempi laatuiset kesäpallot on otettu käyttöön ja osa lyöntimatoista on uusittu.

New Coursella on tehty investointisuunnitelman mukaisia väylien...

Lue lisää

Old Course kehitys

Tälle sivulle tullaan kokoamaan Old Coursen kehittämiseen liittyvä materiaali. Keskustelua aiheesta voi käydä uudella keskustelualueella.
4.8.2022
Pohjoismaiden kuumin kenttäsuunnittelija tekee Old Coursen masterplanin – Pierre Fulke inspiroituu Sarfvikin mahdollisuuksista

Pohjoismaiden arvostetuimpiin kenttäsuunnittelijoihin kuuluva Pierre Fulke työskentelee parhaillaan Old Coursen masterplanin kanssa.  Muutaman vierailun jälkeen hän on entistä innostuneempi...

Lue lisää