Hyvä tietää

Caddiemasterilta tai kalenterista on hyvä varmistaa kenttien aukiolo etukäteen (punaisella Old Course, keltaisella New Course, sinisellä olevat eivät varaa kenttää).

Jokaisen pelaajan tulee ilmoittautua henkilökohtaisesti caddiemasterille. Mikäli pelaaja on kutsuttu jäsenen vieraaksi, tulee isännän olla mukana ilmoittautuessa.

Range ja lähipelialue on käytettävissä jäsenille sekä päiväpelioikeuden lunastaneille.

Sarfvik Golfissa kunnioitamme lajin traditioita ja noudatamme perinteistä pukeutumiskäytäntöä, jonka mukaan golfvaatetukseen eivät kuulu muihin urheilulajeihin suunnitellut verryttelyasut, urheilushortsit, legginsit, eikä uima-asut. Myöskään farkut, reisitaskuhousut, t-paidat tai miehillä hihattomat paidat eivät kuulu asialliseen golfvaatetukseen. Odotamme asianmukaista pukeutumista kaikilta kentillä ja range -alueella liikkuvilta.

Huomioithan, että elo-syyskuun viikonloppuina klo 9.-13.00 kentät on varattu ainoastaan jäsenille ja pelilippujen pääkäyttäjille sekä heidän vierailleen (max. kolme vierasta).

Syyskokouksien päätöksiä 25.11.2021

Yhdistyksen ja osakeyhtiön syyskokoukset pidettiin torstaina 25.11.2021.
Yhdistyksen syyskokouksessa oli läsnä 81 jäsentä.
Hallituksen erovuoroisten tilalle valittiin seuraavalle kaksivuotiskaudelle Jari Danielsson, Pirkko Kivikari sekä Marianne Kangasniemi.

Yhdistyksen hallituksen kokoonpano 25.11.2021 alkaen on Jari Danielsson (puheenjohtaja), Anna Happonen (varapuheenjohtaja), Juhani Kurronen (kapteeni), Pirkko Kivikari (ladykapteeni), Hemo Bensky, Marianne...

Lue lisää

Uutiskirje 17.11.2021 – ajankohtaista tietoa aukioloista

Uutiskirje lähtetään jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen, tarkistathan myös roskapostin.

Lue viimeisin uutiskirje tästäLue lisää

Hallitusten tiedote 18.10.2021 – nimitysvaliokunnan kokoonpano

Hallitukset ovat valinneet Markku Simmelvuon nimitysvaliokunnan puheenjohtajaksi. Nimitysvaliokunnan jäsenet ovat perinteiseen tapaan oy:n sekä ry:n puheenjohtajat Jukka Tiainen ja Jari Danielsson sekä muina jäseninä Kari Anttilainen ja Marianne Kangasniemi.
Golfsarfvik oy:n hallituksesta erovuorossa ovat Elise Helenius, Petri Helsky sekä Juha Pitkänen.
Sarfvik Golfklubi ry:n puolella erovuorossa ovat Jari Danielsson (pj) ja Rainer Björklund (senioritoimikunta), lisäksi...

Lue lisää